934 988 070
onMouseOver="MM_showHideLayers('mail','','show')" onMouseOut="MM_showHideLayers('mail','','hide')">
A Trèvol, SCCL ja fa temps, que ens preocupem per intentar aconseguir una societat el més justa possible. Per això destinem un 10% dels nostres beneficis a tota mena de projectes de caire social, ecològics i mediambientals tenint en compte la nostre ideologia cooperativa.

Tractar de guanyar diners sense cap motivació de les esmentades, seria molt trist i poc motivant per a les nostres aspiracions solidàries i de construcció d´un món una mica més just. I per aquests motius, dins de l´àmbit de Trèvol, SCCL i através del Departament Social, volem desenvolupar projectes d'ajuda a comunitats desafavorides i entitats amb caire social (Associacions, etc.).
El treball del nostre Departament Social intenta seguir una línia coherent amb la filosofia cooperativa, i ajuda a aquestes comunitats des de la base dels seus problemes, tenint en compte els següents punts:
Els projectes seran promoguts per la pròpia comunitat.
Els projectes seran autogestionats per les pròpies comunitats dins de les seves possibilitats.
Seran projectes amb els quals sigui possible col·laborar no sols econòmicament sinó també en la difusió i manifestació dels problemes en l´entorn propi.
Seran projectes amb els que no sols es promogui un canvi local i reduït sinó mes bé en canvis globals que permetin un progrés econòmic, polític i cultural continuat.
Definitivament amb aquestes finalitats, a Trèvol hem decidit centrar gran part dels nostres esforços en un projecte social, en col·laboració amb una ONG local de la regió de Chiapas, a Mèxic, anomenada Enlace Civil.
Visiteu
LA BOTIGA
Trèvol-SMS
mercasol.net