934 988 070
onMouseOver="MM_showHideLayers('mail','','show')" onMouseOut="MM_showHideLayers('mail','','hide')">
 Projecte DE MISSATGER A MISSATGER
Aquest projecte surgeix de la iniciativa del Juli Centeno, un ecomissatger en bicicleta, que forma part del recentment creat Departament Social, a l'única missatgeria en bicicleta cooperativa de Barcelona, Trèvol SCCL.
 La proposta
    La proposta, d'un antic membre de la cooperativa, tracta de col.laborar en un projecte de financiació d'un vehicle tot terreny, que serveix per a connectar les diferents poblacions indígenes a l'Estat de Chiapas a Mèxic, que duu a terme una ONGD local que es diu Enlace Civil. Aquest vehicle, també, ajuda a una millor i més ràpida distribució de matèries de primera necessitat, entre aquestes comunitats indígenes, que funcionen autogestionadament.
 Desenvolupament
    Aquest projecte a Mèxic, serà el punt de partida que aquest missatger en bicicleta escull, per a duu a terme el seu projecte Solidaritat sobre rodes, que te com a finalitat creuar el continent centreamericà en bicicleta, des de Mèxic fins a Costa Rica passant per Guatemala, El Salvador, i Nicaragua, seguint diversos projectes de caire mediambiental o social, per cooperatives autogestionades, amb les que te relació Trèvol, tenint en compte els principis cooperatius i solidaris amb la comunitat i entitats amb caire social (Associacions, ONGs, etc.), i segons les seves possibilitats econòmiques i materials, atenent les seves necessitats. Podent arrivar a crear vincles amb aquestes, amb els fons socials de qualsevol cooperativa, empresa o entitat que ho desitgi i mostri el seu interés.
Clic per accedir al PDF Solidaritat sobre rodes (tot el document).
El Salvador Guatemala Mèxic Nicaragua
Visiteu
LA BOTIGA
Trèvol-SMS
mercasol.net